NEEM CONTACT MET ONS OP

Contact

Om de drempel voor jou zo laag mogelijk te houden, hebben wij gekozen voor een deels digitale handelswijze. Dit betekent in praktijk dat er in eerste instantie per e-mail wordt gecommuniceerd en dat we zo veel mogelijk online proberen te antwoorden.

Binnendienst

Doordat ook wij beseffen dat niet altijd alles per e-mail kan worden doorgenomen, beschikt Inspectie & Taxatie over een volledige binnendienst en medewerkers welke strategisch door Nederland en Belgie zijn geplaatst. Hierdoor beschikken wij over alle mogelijkheden om het persoonlijke contact te intensiveren. Indien je persoonlijk contact wenst, kan de binnendienst van Inspectie & Taxatie je antwoord geven op alle vragen. Indien de binnendienst je geen antwoord kan geven op de gestelde vraag, dan kan één van de gespecialiseerde medewerkers van Inspectie & Taxatie dat wel. Je kan ons bereiken via één centraal nummer: 085 – 13 03 278 (24 uur per dag)

Medewerker spreken?

Voor vragen en opmerkingen welke je niet per mail wenst te stellen of indien je liever iemand persoonlijk wenst te spreken, kan je ons altijd 24 uur per dag bereiken op onderstaand telefoonnummer:

24 UUR PER DAG
085 – 13 03 278